Miciću mnogo minuta, ali premalo poena VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 09:20

Miciću mnogo minuta, ali premalo poena VIDEO

Srpski košarkaš Vaslilije Micić ubacio je svega dva poena u porazu Šarlota od Milvokija rezultatom 123:85.

Vasa je na terenu proveo malo više od 16 minuta, ali nije bilo njegovo veče na utakmici protiv Janisa i ekipe, jer je Micić sem dva poena upisao i tri asistencije.

Srbin je imao je 1/4 iz igre, odnosno 0/2 van linije 7,25, dok na liniju slobodnih bacanja nije stajao.

U ekipi Šarlota koja ja pretrpela ubedljiv poraz, jedan od najubedljivijih u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezoni NBA lige. najefikasniji je bio Majls Birdžis sa 17 poena, jedan manje je upisao Tajris Men, dok je Brendon Mile upisao 14 poena.

Janis Adetokumpo je dominirao na drugoj strani sa 24 poena. Flertovao je Grk sa dabl-dablom na ovom meču, jer je imao i osam skokova, takođe je i Dejmijen Lilard bio bliizu da upiše dvocifreni učinak u dve kolone. Amerikanac je imao 23 poena uz devet skokova. Od ostalih vredi napomenuti učinak Bobija Portisa koji je upisao 21 poen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.