Micić pogodio dva šuta, Pokuševski presedeo na klupi

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 06:44

Micić pogodio dva šuta, Pokuševski presedeo na klupi

Košarkaši Oklahome savladali su kao gosti Jutu rezultatom 134:129, a priliku da igra dobio je i Vasilije Micić.

Doduše, trener Tandera nije bio preterano darežljiv prema srpskom plejmejkeru, koji je na terenu proveo tek oko šest minuta.

Za to vreme je ubacio šest poena, po dva puta je bio precizan za dva i sa linije penala, a upiaso je i jednu asistenciju.

Aleksej Pokuševski je čitav meč presedeo na klupi za rezerve.

Najefikasniji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šaj Gildžes-Aleksander sa 31 poenom, šest skokova i isto toliko asistencija, a veliku pomoć je imao i u saigračima.

Džejlen Vilijams je meč završio sa 27 poena i osam asistencija, Džoš Gidi je ubacio 20, te uz to imao 10 skokova i šest asistencija, Kejson Volas je dodao 16, a Čet Holmgren 15 poena, uz po pet skokova i asistencija.

Kod Jute su se istakli Kolin Sekston sa 31 poenom i sedam asistencija, Lauri Markanen je dodao 26, uz devet skokova, a Džon Kolins 21 poen.

Oklahoma je u ranoj fazi utakmice stekla +19, što je zapravo bila najveća prednost na ovom susretu.

Džezeri su tokom treće četvrtine izjednačili rezultat, ali nisu mogli dalje od toga, pali su u nastavku.

Oklahoma je sada na skoru 28-13, dok je Juta upisala tek drugi poraz na poslednjih 11 mečeva i njen učinak je 21-20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.