Mića Jovanović: Odustajem od prodaje Megatrenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mića Jovanović: Odustajem od prodaje Megatrenda

Vlasnik Univerziteta Megatrend Mića Jovanović kaže da je odustao od prodaje Univerziteta Dejanu Đorđeviću, jer nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora.

"Tokom dana ću pokušati da se vratim u svoj kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan. Univerzitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U narednom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem", rekao je Jovanović i dodao da prodaja nije bila fiktivna, već stvarna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Jovanović naglašava da Đorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut, prenosi TV Prva.

"Ništa od para nismo videli, ni ja ni zaposleni. Kadar je počeo da se rasipa", rekao je Jovanović.

Prema Jovanovićevim rečima, on će danas da se vidi sa Dejanom Đorđevićem.

"Gospodin Đorđević se u katastru nije uknjižio kao vlasnik zgrade, kao ni u Privrednom sudu kao vlasnik Univerziteta. Danas ću se videti sa njim. Ako gospodin Đorđević ne bude želeo da sporazumno raskine ugovor, to ćemo mi uraditi jednostrano", rekao je Mića Jovanović.

Kako se navodi, Univerzitetu Megatrend javili su se ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor Dejanu Đorđeviću, kupcu Megatrenda.

Prema njihovim rečima, Đorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.