Metalac uspešno započeo pripreme u Sloveniji

Izvor: Blic, 30.Sep.2010, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac uspešno započeo pripreme u Sloveniji

Košarkaši Metalca savladali su na kraćoj turneji po Sloveniji ekipu prvoligaša Šentjura, iz istoimenog mesta, sa 76:72.

Kako se navodi na sajtu valjevskog kluba, Metalac je protiv četvrtoplasiranog slovenačkog prvoligaša u prošloj sezoni "od početka do kraja kontrolisao zbivanja na parketu iako to konačan rezultat možda ne govori".

Valjevci kojima je ovo deseta uzastopna pobeda u kontrolnim mečevima, igrali su sinoć bez povređenih Milana Trtića, Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Balmazovića i Milovana Savića, koji nisu ni otputovali u Sloveniju.

Najefikasniji su bili Dragan Kruščić sa 36 i Radomir Marojević sa 10 poena u Metalcu, a Teo Šimović sa 23 i Ivan Držić sa 19 koševa kod domaćina.

Šentjur se za predstojeće prvenstvo priprema sa ambicijama da izbori plasman u Jadransku ligu, a najzvučnije pojačanje je plejmejker Dvejn Harmason, bivši student američkog univerziteta Misisipi.

Metalac večeras u Laškom igra sa Zlatorogom (bivšom Pivovarnom), koju je pojačao Vladimir Panić, u prošloj sezoni član valjevskog prvoligaša, koji mu je matični klub.

Ekipa trenera Velimira Gašića sutra se sastaje sa Elektrom u Velenju, a potom se vraća u Valjevo.

Na startu Košarkaške lige Srbije (KLS), Metalac 9. oktobra igra sa Vojvodinom u Novom Sadu, a sedam dana kasnije dočekuje Proleter iz Zrenjanina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.