Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 21:13

Metalac konačno dobio: Proradilo pojačanje iz Grafičara

U Gornjem Milanovcu ubedljivo savladan Spartak

Konačno osmesi u Gornjem Milanovcu. Tri poraza na kraju prvog dela prvenstva, remi na otvaranju prolećne sezone sa Radničkim, klizanje u Šapcu i napokon pobeda Metalaca. I to kakva: ubedljiva i čista kao suza nad favorizovanim Spartakom – 3:0 u poslednjem meču današnjeg programa 22. prvenstvenog gola.

Žarko Lazetić će biti zadovoljan. Kako i ne bi kad je njegov tim oborio na obe plećke pretendenta na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koje vodi u Evropu. Biće srećni i u upravi kluba, usled saznanja da je proradio Stefan Cvetković. Bivši napadač Grafičara, angažovan u prethodnom prelaznom roku, nagovestio je da može da bude od velike koristi u trenucima kad Aleksandru Kataniću ne ide. Katanić je prvi strelac tima (osam golova), ali večeras nije pogodio cilj. Cvetković jeste. Dvaput. Za prvo slavlje Metalca još od pretposlednjeg dana novembra kad je pod Rudnikom tukao Zlatibor.

Između dva pogotka Stefana Cvetkovića (iz „klase 1998“) smestio se precizan hitac Prestiža Mbonga. Reprezentativac Konga uglavnom dejstvuje po krilu, ali kad se primakne golu ume da bude opasan, u šta se uverio Filip Dujmović u drugom poluvremenu.

Na ovaj način Metalac je iskoristio poraz Mladosti u Inđiji i opet je 11. na tabeli, dok je Spartak poražen u gostima iako je na prethodnih pet gostovanja skupio 12 od mogućih 15 bodova.

SUPERLIGA SRBIJE, 22. KOLO

Utorak

Zlatibor - TSC 0:1 (0:0)

/Lukić 59/

Rad - Čukarički 0:2 (0:1)

/Jovanović 10, 64/

Sreda

Inđija - Mladost 1:0 (0:0)

/Dimitrov 65/

Javor - Partizan 0:1 (0:1)

/Urošević 14/

Bačka – Proleter 0:2 (0:1)

/Tomović 20, Mirosavljev 90/

Novi Pazar – Radnički Niš 3:1 (1:1)

/Aganspahić 27, Mijić 66, Tomić 79 – Stevanović 4/

Radnik – Napredak 2:1 (2:1)

/Jokić 2, Makarić 37 – Melunović 9/

Vojvodina – Voždovac 2:0 (0:0)

/Vukadinović 49, Bojić 80/

Metalac – Spartak Ždrepčeva krva 3:0 (1:0)

/Cvetković 39, 79, Prestiž 58/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.