Mesijeva nada - Ponovo u timu sa ova dva čoveka!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesijeva nada - Ponovo u timu sa ova dva čoveka!

Argentinac se nada, ali je svestan da će to biti jako teško.

Lionel Mesi je u intervjuu za špansku "Marku" otkrio puno stvari, a najveću pažnji izazvali su njegovi komentari povodom potencijalnog povratka Nejmara u Barselonu.

Otišao je sa "Kamp Noua" leta 2017. godine Nejmar za rekordnih 222 miliona evra u PSŽ, ali se u poslednje vreme sve više spekuliše o njegovom povratku u Španiju.

Navodno je i madridski Real zainteresovan za njega, a prema najnovijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rečima Mesija, jasno je i da bi ga Katalonci rado videli na "Kamp Nou" ponovo.

Ipak, svestan je Mesi koliko je Nejmar važan za PSŽ, pa mu se čini da njegov povratak neće biti tako jednostavna stvar.

"Čini mi se da je to komplikovano. Voleli bi da se vrati zbog svega što predstavlja, kao igrač, ali i kao čovek u svlačionici.

Prijatelji smo, proživeli smo neke veoma lepe trenutke, neke i ne tako lepe, ali proveli smo puno vremena zajedno. Ipak, mislim da je tešo videti ga kako napušta Pariz. PSŽ neće dozvoliti da im neko uzme Nejmara
", izjavio je Mesi, koji je zajedno sa Brazilcem u Barsi osvojio dve Primere i jednu Ligu šampiona.

Čini se da bi idealan scenario za Mesija bio da se Pep Gvardiola vrati na klupu Barse, a da sa njim tandem na terenu čini Nejmar.

Ipak, trener Mančester sitija je izjavio da je jedini način da se vrati u Barselonu, da bude trener omladinskog pogona, pa je Argentinac svestan da će i njegov povratak gotovo nemoguća miisija.

"Iako je teško, voleo bih sa Gvardiolom da radim ponovo. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Zato bih to voleo, ali kažem vam i to je komplikovano", rekao je Mesi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.