Mesi zvanično postao novi igrač Intera iz Majamija VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 21:14

Mesi zvanično postao novi igrač Intera iz Majamija VIDEO

Argentinski fudbaler Lionel Mesi je zvanično postao igrač Intera iz Majamija.

Pet nedelja pošto je objavio da će preći u Inter, Mesijev ugovor danas je postao važeći.

Klub iz Majamija prethodno je objavio da će ugovor biti na dve i po godine i da će Mesi godišnje dobijati između 50 i 60 miliona dolara.

Inter će u nedelju uveče predstaviti Mesija na stadionu u Fort Loderdejlu, a konferencija za novinare planirana je za ponedeljak.

Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će prvi put trenirati sa novim saigračima u utorak, a mogao bi da debituje na domaćem terenu u petak u utakmici protiv Kruz Azula.

Inter je na Tviter nalogu objavio poruku: "Dobrodošao 10".

"Presrećni smo što je najbolji fudbaler sveta izabrao Inter Majami i Mejdžor ligu, a njegova odluka je svedočanstvo zamajca i energije naše lige i našeg sporta u Severnoj Americi. Ne sumnjamo da će Lionel pokazati svetu da Mejdžor liga može biti liga izbora za najbolje igrače u svetu fudbala", rekao je komesar Mejdžor lige Don Garber.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.