Mesi se u suzama oprostio od Barselone: Teško mi je

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2021, 13:25

Mesi se u suzama oprostio od Barselone: Teško mi je

Čuveni argentinski fudbaler Lionel Mesi emotivno se danas oprostio od Barselone, kluba u kom je proveo 21 godinu.

Mesi i katalonski klub nisu nastavili saradnju posle isteka ugovora, a Argentinac je na stadionu Kamp Nou održao konferenciju za medije i u suzama se oprostio od Barselone.

"Ne znam šta da kažem, nisam spreman za ovo i teško se nosim s ovim. Poslednja godina bila je veoma teška zbog situacije od prošlog leta. Moja porodica i ja verovali smo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ostati ovde, jer ovo je moj dom. Ovde nam je bilo sjajno, ali moram da kažem zbogom", rekao je Mesi u suzama.

On je poručio da mu je ovo jedan od najtežih dana u karijeri i da se nada će se jednog dana vratiti kako bi klubu doneo nešto novo.

"Prošle godine sam hteo da odem, ali ove nisam. Uvek sam bio potpuno iskren u vezi svega i moram da napustim klub koji volim. Ceo život sam ovde, od 13. godine i nakon 21 godine odlazim s mojom porodicom, sa moja tri mala katalonska Argentinca. Ovo je moj dom, hvala vam. Hvala svim mojim sadašnjim i bivšim igračima i svima u klubu", kazao je Mesi.

Posle zvaničnog šaopštenja o rastanku sa Barselonom, spekulisalo se da će Mesi da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

"To je mogucćnost, ali još ništa nije definitivno. Ni sa kim ništa nisam dogovorio. Imao sam mnogo telefonskih poziva, nekoliko klubova je bilo zainteresovano. Ništa još nije odlučeno, ali razgovaramo", rekao je Mesi na pitanje od PSŽ-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.