Mesi prestigao Ronalda

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 23:22

Mesi prestigao Ronalda

Fudbaler PSŽ Lionel Mesi postao je najbolji strelac u istoriji svih pet najjačih liga Evrope.

Argentinac je u remiju svoje ekipe protiv Strazbura postigao svoj 496 gol u ligama petice i time je prestigao Kristjana Ronalda koji se zaustavio na brojci od 495.

Naravno da je Mesi većinu ovih golova postigao dok je igrao za Barselonu.

Inače fudbaleri PSŽ su osvojili novu titulu šampiona, jer su u poslednjem kolu odigrali 1:1, što je bilo dovoljno da još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom postanu najbolji u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GOL ZA ISTORIJU: Mesi ponovo PRESTIGAO Ronalda

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 08:47

Rekord koji će Portugalac teško oboriti....Fudbaler PSŽ Lionel Mesi postao je najbolji strelac u istoriji svih pet najjačih liga Evrope...Argentinac je u remiju svoje ekipe protiv Strazbura postigao svoj 496 gol u ligama petice i time je prestigao Kristjana Ronalda koji se zaustavio na brojci od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.