Mesi otkrio kada se oprašta od dresa Argentine

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 17:55

Mesi otkrio kada se oprašta od dresa Argentine

Lionel Mesi je u razgovoru za argentinske medije otkrio kada će završiti svoju reprezentativnu karijeru.

Mesi je sa Gaučosima osvojio sve moguće trofeje, a onaj najznačajniji je stigao u decembru kada je u Kataru podigao pehar namenjen šampionu sveta, popularnu "boginju".

"Iskreno, ne znam do kada. Mislim da će se to dogoditi kada bude trebalo. Kad uspete sve da osvojite, jedino što vam preostaje je da uživate. Bog će reći kada će taj trenutak doći", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mesi.

"Logično, zbog mojih godina, siguran sam da će to biti uskoro. Ali ne znam tačno kada će biti pravo vreme. Razmišljam o svakodnevnom uživanju u svemu lepom. Nije bilo lako proći kroz sve izazove poslednjih godina u reprezentaciji. Imali smo sreću da budemo šampioni sveta i da osvojimo Kopa Ameriku", saopštio je fudbaler Intera iz Majamija.

Prema ovim izjavama moguće da ćemo Mesija gledati i na narednom Svetskom prvenstvu koje se održava za tri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.