Mesi otkrio: Ko kaže da Ćavi nije tu, imamo novog!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi otkrio: "Ko kaže da Ćavi nije tu, imamo novog!"

Argentinac zadovoljan urađenim u prelaznom roku.

Fudbaleri Barselone dobro su započeli novu sezonu - već su osvojili Superkup Španije i dobro im ide u Primeri.

Leo Mesi smatra da zasluge idu i pojačanjima, od kojih je posebno izdvojio Brazilca Artura koji je stigao iz Gremija.

"Novajlije su vrlo dobre, nisam puno znao o Arturu, ali je vrlo sličan Ćaviju. Lopta je sigurna kod njega, ima taj stil iz La Masije."

"Odigrava kratka dodavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ne gubi lopte, brzo prelazi u presing", smatra Argentinac.

On je takođe pohvalio i Artura Vidala.

"Navijači Barse uvek žele igrača koji je dobar sa loptom u nogama, ali mi se branimo kao tim i zato je igrač poput Artura Vidala neophodan. On je tip fudbalera koji sve uradi dobro, sa loptom i bez nje. Mečevi su sve komplikovaniji i teži, pa je važan i fizički aspekt jer smo uglavnom manji od protivnika", veruje Mesi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.