Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2021, 12:44

Mesi od 1. jula svakodnevno u gubitku 100.000 evra

Argentincu istekao ugovor, pa ne zarađuje

Magična suma za prosečnog Srbina – 100.000 evra. Šta bi sve mogao da uradi kad bi mu ta suma “pala s neba”...

A, Lionel Mesi svakog dana, od 1. jula, gubi 100.000 evra! Ili je možda bolje reći, ne zarađuje tu sumu novca, koja mu je dolazila na račun po ugovoru sa Barselonom. Kako je izračunao Lekip, Argentincu je prvog dana u mesecu istekao ugovor i sada je na “belom hlebu”, ovih deset dana nema prihod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz klupske kase.

I nikakve panike kod Mesija zbog toga nema. On gura Argentinu na Kupu Amerike, došli su do finala, koje će igrati rano ujutru po našem vremenu sa Brazilom (02.00). Sigurno je da bi Lionel dao mnogo više od tih milion “nezarađenih” evra za trofej sa reprezentacijom, jer mu samo to još nedostaje u karijeri.

Pitanje je i kada će tačno Mesi potpisati novi ugovor sa španskim gigantom, a izvesno je da će to uraditi, da neće promeniti klub. Barselona zbog finansijskog fer-pleja mora debelo da se spusti ispod limita da bi uspela da “uglavi” Lionelovu astronomsku platu. Moraće dosta igrača da ode sa Nou Kampa ovog leta, da bi “desetka” ostala.

Ipak, Pari Sen Žermen nije potpuno odustao od ideje da dovede Mesija. Kako piše AS, Sveci motre situaciju u Barseloni i nadaju se preokretu: ako Barselona ne uspe da smanji troškove toliko da bi mogla da potpiše Lionelu obećanu platu, pa dođe u situaciju da ne može ni da ga registruje za narednu sezonu, Francuzi će uleteti i ponudi najboljem fudbaleru sveta sve što traži.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MESI DNEVNO GUBI 100.000 EVRA: Barselona i dalje nije sigurna da li može da mu obezbedi željenu platu!

Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2021

Lionel Mesi gubi astronomsku svotu. Lionelu Mesiju je ugovor sa Barselonom istekao prvog dana jula, a argentinski fudbaler je od tada slobodan agent. Kako je Lekip izračunao, Mesi svaki dan gubi 100.000 eura koje je dobio po slovu ugovora sa katalonskim klubom. Jedan od najboljih fudbalera sveta je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.