Mesi kažnjen sa 600 evra zbog Maradoninog dresa

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 14:57

Mesi kažnjen sa 600 evra zbog "Maradoninog dresa"

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi kažnjen je sa 600 evra zbog emotivnog oproštaja od preminulog čuvenog zemljaka Dijega Maradone.

Disciplinska komisija LaLige kaznila je Mesija jer je, nakon što je postigao prelep gol protiv Osasune (4:0), skinuo dres Barselone i ostao u dresu Njuels Old Bojsa sa brojem 10, kluba u kojem je Mesi počeo karijeru, a Maradona igrao u sezoni 1993/1994. Takođe, Barselona je kažnjena sa 350 evra. Maradona je preminuo 25. novembra u 61. godini. Mesi i Maradona zajedno su sarađivali pre 10 godina, kada je Dijego bio selektor reprezentacije Argentine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MESI PLAĆA KAZNU: Argentinac zbog skidanja dresa i emotivnog oproštaja od Maradone mora da ‘odreši kesu’

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2020

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi kažnjen je sa 600 evra zbog emotivnog oproštaja od preminulog čuvenog zemljaka Dijega Maradone.. The post MESI PLAĆA KAZNU: Argentinac zbog skidanja dresa i emotivnog oproštaja od Maradone mora da ‘odreši kesu’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.