Mesi je prethone noći ispunio svoj davnašnji san

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 17:14

Mesi je prethone noći ispunio svoj davnašnji san

Fudbaleri Inter Majamija odigrali su poslednji pripremni meč pred start MLS sezone - protiv tima za koji je sentimentalno vezan Lionel Mesi, Njuels Old Bojsa.

Meč na stadionu u Majamiju završen je rezultatom 1:1.

Zanimljivo, Inter je u predsezoni pobedio samo jednu utakmicu, i to protiv najslabijeg rivala, selekcije Hong Konga (4:1), u meču u kojem nisu igrali ni Mesi ni Suares.

Protekle noći Lionel Mesi je ostvario jednu od svojih davnašnjih želja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - igrao je protiv kluba u kojem je počeo karijeru, kluba iz grada u kojem je rođen i za koji otvoreno navija.

Bio je to, takođe, emotivan momenat i za trenera Intera iz Majamija Herarda Martina koji kao igrač drži rekord po broju odigranih utakmica za Njuels i po broju osvojenih titula sa tim klubom.

Mesi je igrao 60 minuta, koliko je na terenu proveo i Luis Suares.

Strelci golova bili su, za Majami Šnajder Borgesin u 64. minutu, i za goste Franko Diaz u 83.

Utakmicu je sa tribina posmatrao i nekadašnji argentinski reprezentativac i bivši igrač Njuelsa Maksi Rodriges.

Na kraju, Mesija nije mrzelo da se vrati na teren i da se slika sa svakim igračem Njuelsa koji ga je zamolio za fotografiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.