Mesi dvostruki asistent za novo finale Majamija VIDEO

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 08:20

Mesi dvostruki asistent za novo finale Majamija VIDEO

Fudbaleri Intar Majamija plasirali su se u novo, drugo finale otkako je u njihove redove stigao Lionel Mesi.

Inter je pobedio Sinsinati na penale 5:4, nakon 2:2 u regularnom delu meča, i 3:3 posle produžetaka u polufinalu US Open kupa.

Mesi nije dao nijedan gol iz igre, ali je namestio dva Ekvadorcu Leonardu Kampanji.

Drugi za produžetke u 97. minutu meča u Ohaju, a onda je uspešno otvorio penal seriju u kojoj je Inter u finale poslao Nik Haglund promašajem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u petoj seriji za Sinsinati.

Majami će u finalu US Open kupa igrati sa Hjuston Dinamom koji je posle produžetaka savladao Real Solt Lejk sa 3:1, nakon 1:1 u regularnih 90 minuta.

Inter je nadavno osvojio KONAKAKAF Kup liga, svoj prvi trofej u istoriji, a 27. septembra bi mogao da stigne i do druge krune u "Mesijevoj eri".

US Open kup je najstarije klupsko fudbalsko takmičenje u SAD, osnovano pre tačno 100 godina, u sezoni 1913/1914.

U takmičenju se nadmeće oko 100 klubova iz profesionalnih liga Fudbalskog saveza SAD, kao i amaterski klubovi u uvodnim rundama.

Šampion dobija 300.000 dolara i mesto u KONKAKAF Kupu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.