Mesi digao ruke od Argentine? (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi digao ruke od Argentine? (foto)

Nakon novog neuspeha, najveći strahovi argentinskih navijača bi mogli da se obistine.

Selekcija Argentine je na Mundijalu u Rusiji ispala u osmini finala od aktuelnog šampiona sveta Francuske.

Mogu da se pohvale da su pružili dobar otpor selekciji koja je kasnije gotovo rutinski osvojila planetarnu smotru, ali je ostao gorak ukus nakon Rusije, jer su "Gaučosi" delovalo jako loše na terenu.

Pojedini igrači poput Makserana su već digli sidro i napustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nacionalni tim, a bojazan je da bi to mogao da uradi i Lionel Mesi.

Ono što je sigurno, makar prema rečima Alfreda Martineza, Mesi se u ovom trenutku neće odazvati pozivu u nacionalni tim.

Dakle, on je odlučio da napravi pauzu od reprezentativnih obaveza, za sada nema informacija da li je spreman da se vrati među "Gaučose" i ako jeste, kada.

Messi no volverá a la selección argentina esta temporada Via @HernanSCastillo

— Alfredo Martínez (@Alfremartinezz) 14. август 2018.

Što se tiče same reprezentacije, trenutni selektor Lionel Skaloni je spreman da napravi velike promene, sada je jasno da na raspolaganju neće imati Mesija, a očekuje se da poziv dobije dvojac iz Intera L. Martinez - Ikardi.

Pozivi bi mogli da stignu i golmanu Heronimu Ruliju, Pecelji iz Fiorentine, Funes Moriju iz Viljareala, Paredesu iz Zenita i Askasibaru iz Štutgarta.

With Lionel Scaloni expected to name his @Argentina squad for the September friendlies within the week, there should be plenty of change. Rulli, Pezzella, Funes Mori, Paredes, Ascacibar, Icardi & Lautaro Martínez all set to be named [via @DiarioOle] pic.twitter.com/EhtMYaHFuc

— Peter Coates (@golazoargentino) 14. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.