Mesi: Ne verujem da ću igrati na narednom Mundijalu

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:25

Mesi: Ne verujem da ću igrati na narednom Mundijalu

Lider Arentinaca se sa reprezentacijom nalazi u Kini gde je pričao o planovima za naredne godine sa tamošnjim medijima.

Kapiten Gaučosa je ponovio ono što je reko i nakon osvajanja Mundijala u Kataru - da mu je to najverovatnije bio poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri.

Dok dođe naredno, u SAD, Meksiku i Kanadi, Mesi će imati 39 godina i mala je verovatnoća da će tada biti "zagrejan" i spreman onako kako mora biti speman za Mondijal.

Na pitanje kinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinara da li će igrati na narednom Svetskom prvenstvu, rekao je:

"Mislim da neću. Ovo je bio moj poslednji Mundijal. Videću kako će se situacija odvijati, ali u principu - ne, neću igrati na narednom Mundijalu", rekao je Leo u intervjuu za agenciju "Titan Sports""

Leo je u Kataru konačno digao najvažniji trofej u fudbalu, i jedini koji mu je nedostajao - iz petog pokušaja.

Prethodno, igrao je 2006, 2010, 2014. i 2018. godine. Najbliži osvajanju bio je 2014. godine kada je u finalu Argentina poražena od Nemačke.

Sa reprezentacijom će u Kini odigrati prijateljski meč protiv Australije (četvrtak), a potom će u Džakarti odigrati još jedan test meč sa selekciom Indonezije - 19. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.