Mesi: Ne smemo da poludimo zbog rezultata u Milanu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Feb.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Ne smemo da poludimo zbog rezultata u Milanu

Lionel Mesi je rekao da se mnogo bolje oseća kad stalno igra utakmice, ali da zbog gustog rasporeda ne stiže da uživa u uspesima koje postiže s klubom.
(FOTO: Rojters)
Dinamika takmičarskog fudbala nam ne dozvoljava da uživamo u uspesima, ali možda će u budućnosti to biti drugačije. Već sam navikao da igram mnogo utakmica. Osećam se mnogo bolje ako se ne odmaram – rekao je Mesi za klupski sajt.
Mesi je ove sezone postigao 38 golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i najbolji je strelac lige.
Najvažnije je da pobeđujemo. Naravno, uvek je bolje ako mogu da pomognem golovima.
Barselona će u utorak na Kamp Nou igrati revanš utakmicu polufinala Kupa Kralja sa Real Madridom. U prvom meču bilo je 1:1.
Moramo da damo sve od sebe protiv Reala, inače nećemo proći u finale. Pred našim navijačima nemamo drugu mogućnost nego da idemo na pobedu. Ne smemo ni da razmišljamo o utakmici bez golova, iako bismo tako prošli u finale.
Barselona je u sredu uveče izgubila od Milana sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a Mesi je rekao da bi njegova ekipa morala da zaboravi taj poraz i okrene se utakmici sa Realom.
Ne smemo da poludimo zbog rezultata u Milanu, moramo da se saberemo jer nam predstoje odlučujuće utakmice – rekao je Mesi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.