Mesi: Ne možete otpisati Real iz šampionske trke

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Ne možete otpisati Real iz šampionske trke

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je danas da je još rano otpisati Real Madrid iz šampionske trke, ali da sve zavisi od katalonskog kluba.

Ništa nije gotovo, dok se ne završi - Lionel Mesi

 

"Ništa još nije rešeno u Primeri. Nikada ne možete otpisivati Real. Oni su prethodnih godina u drugom delu sezone drastično smanjivali našu prednost, ali mislim da sve zavisi od nas. Moramo da nastavimo s dobrim igrama i rezultatima, ne smemo da pravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << greške i da se opuštamo", reako je argentinski napadač, a prenose španski mediji.

 

Barselona je nakon 18. kola španske Primere vodeća u ligi sa 52 boda, a prate je Atletiko iz Madrida sa 11 poena manje, dok je Real treći sa 36.

 

Najbolji fudbaler sveta u 2012. godini kazao je da sanja o osvajanju Svetskog prvenstva sa Argentinom i dodao da je naredni Mundijal u Brazilu velika šansa za ostvarenje tog cilja.

 

"Ništa se ne može porediti sa osvajanjem SP. Oduvek sanjam da osvojim Mundijal sa Argentinom. Verujem da naredne godine u Brazilu možemo da napravimo dobar rezultat. Nema ništa lepše od velike podrške naših navijača i mislim da mogu mnogo da nam pomognu na Mundijalu", kazao je Mesi.

 

"Argentinskoj reprezentaciji fali zajedništvo, a to pravi razliku u kvalitetu", dodao je najbolji igrač sveta.

 

Argentina je u južnoamericckim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prvoplasirana sa 20 poena iz devet utakmica.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.