Menjao bih 9:1, za devet po 1:0

Izvor: B92, 05.Apr.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Menjao bih 9:1, za devet po 1:0"

Trener Reala Karlo Ančeloti bio je zadovoljan više nego ubedljivom pobedom svoje ekipe nad Granadom (9:1) u 29. kolu španske Primere.

Kraljevski klub ima bod zaostatka za vodećom Barselonom devet kola pre kraja, ali Katalonci imaju meč manje.

„Meč smo počeli lagano, a zatim smo postigli dosta golova. Srećni smo, ali ovo je samo utakmica, moramo da se fokusiramo na sredu, kako bismo odigrali na istom nivou. Menjao bih ovakvu pobedu, za devet pobeda po 1:0“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Ančeloti.

Italijan ističe da mu bi menjao pobedu od 9:1 za devet pobeda minimalnim rezultatom. Kristijano Ronaldo postigao je pet golova, dva puta se u listu strelaca upisao Benzema, jednom Bejl, a jedan autogol je postigao Majnc.

"Ronaldo je prvi put postigao pet golova od dolaska u klub. To je dobro i za njega i za ekipu."

Ančelotija raduje i povratak Hamesa Rodrigesa posle povrede, a Kolumbijac je upisao dve asistencije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.