Menhengladbah se pojačava za narednu sezonu

Izvor: Akter, 26.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menhengladbah se pojačava za narednu sezonu

Kapiten fudbalera Hanovera Lars Štindl igraće od naredne sezone za Borusiju Menhengladbah, saopštio je danas taj nemački klub

Štindl bi na leto trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Menhengladbahom, ako prođe lekarske preglede.

"On može da pokrije nekoliko pozicija na terenu i svojim iskustvom kao kapiten Hanovera pokazao je da može da preuzme odgovornost", rekao je sportski direktor Borusije Maks Eberl.

Štindl bi u Borusiji trebalo da zameni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Kristofa Kramera, kome će na leto isteći pozajmica iz Bajer Leverkuzena.

Prema pisanju nemačkih medija, Borusija će za transfer platiti tri miliona evra Hanoveru.

Štindl je postigao 15 golova i namestio 20, za 124 bundesligaške utakmice za Hanover, od kako je 2010. stigao iz Karlsruera.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Menhengladbah se pojačava za Ligu šampiona

Izvor: Blic, 26.Mar.2015

Kapiten fudbalera Hanovera Lars Štindl igraće od naredne sezone za Borusiju Menhengladbah, saopštio je taj nemački klub...Štindl bi na leto trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Menhengladbahom, ako prođe lekarske preglede...„On može da pokrije nekoliko pozicija na terenu i svojim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.