Menez: Milan bi sa Ibrahimovićem bio glavni favorit

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menez: Milan bi sa Ibrahimovićem bio glavni favorit

Fudbaler Milana Žeremi Menez izjavio je da bi prva zvezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović bio ogromno pojačanje za klub i da bi ga automatski učinio glavnim kandidatom za osvajanje Serija A.

"Sigurno da bismo sa njim bili kandidati za titulu. Ibrahimović je fudbaler koji postiže mnogo golova, uvek ima ogromnu želju za pobedom i ohrabruje vas da uvek odigrate najbolje. On je jedan od najboljih fudbalera na svetu, a Milan uvek mora da postavi najviše ciljeve", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Menez za Korijere delo Sport.

Tokom karijere Ibrahimović je nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, dok je od 2012. godine član Pari Sen Žermena.

Za Parižane je na 126 nastupa postigao 106 golova, dok je za reprezentaciju Švedske upisao 105 nastupa i 56 puta se upisao u listu strelaca.

Milan je ovog leta već pojačao napad pošto je doveo Karlosa Baku iz Sevilje i Luisa Adrijana iz Šahtjora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ibra: Moj naredni klub će biti... veliko iznenađenje!

Izvor: RTS, 30.Jul.2015

Zlatan Ibrahimović ovog leta, uprkos svim spekulacijama medija, ostaje u Parizu. Ali, sledećeg leta verovatno napušta PSŽ. A tvrdi da će njegov sledeći klub biti "veoma veliko iznenađenje". . Fudbaler Pari Sen Žermena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.