Meloun: Trener Jokić je odradio posao VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 08:01

Meloun: Trener Jokić je odradio posao VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa vode protiv Los Anđeles Lejkersa sa 3-0 u finalu Zapadne konferencije.

Nagetsi su u "gradu anđela" pobedili domaći tim 119:108, uz solidnu partiju Nikole Jokića, dok je odlično izdanje imao Džamal Marej sa 37 koševa.

"Mi smo prvi na tabeli od sredine decembra. Ova ekipa je pobeđivala dobre timove. Nikola je izašao, ali nismo paničili. Tu su bili drugi igrači koji su iskočili", rekao je trener Denvera Majk Meloun posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča.

Srpski centar susret je završio 24 poena, osam asistencija i šest uhvaćenih lopti, a ovaj put zvezda Nagetsa imala je i novu ulogu.

"Na kraju, Nikola je rekao svima da će Džamali on da odigraju dva na dva. I morao sam to da podržim, to je bila Nikolina akcija. Rekao je : "Hajde da odigramo ovo". Odigrali su kako treba. Trener Jokić je odradio odličan posao večeras", poručio je Meloun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.