Meloun: Da sam hteo da svi budu srećni prodavao bih sladoled

Izvor: B92, 29.Avg.2020, 20:57

Meloun: Da sam hteo da svi budu srećni prodavao bih sladoled

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, podržao je tamnoputu zajednicu u svojim protestima.

NBA liga je po drugi put ove godine suspendovana pre nekoliko dana, ali se nastavlja.

Igrači i treneri su pružili podršku tamnoputoj američkoj zajednici nakon što je Džejkob Blejk, Afro-Amerikanac, upucan sedam puta u leđa.

"Postoje određeni ljudi koji žele da igrači samo igraju košarku i ćute, da ih treneri samo treniraju i ćute. Ja sam spreman da branim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoja uverenja ma koliko to nekima smetalo. Da sam hteo da svi budu srećni prodavao bih sladoled", rekao je Majk Meloun.

Njegovi Denver Nagetsi igraju izuzetno interesantnu seriju sa Jutom Džez u kojoj posle pet odigranih utakmica gube sa 3:2.

"Jučerašnji trening je bio najgori u poslednjih pet godina. Čak i nisam iznenađen, razumem to. Saosećam sa mojim igračima od kojih se mnogo traži na terenu, ali još više van terena", smatra Meloun.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.