Melo o kretanju meča sa klupe: Ja? Hahahahah

Izvor: B92, 26.Sep.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melo o kretanju meča sa klupe: Ja? Hahahahah

Karmelo Entoni predstavio se novinarima u ponedeljak kao novi igrač Oklahoma Siti Tandera.

Melo je dočekao dugo iščekivani trejd, pošto su ga Njujork Niksi poslali u Oklahomu za Enesa Kantera, Daga Mekdermota i pika druge runde naredne godine.

Na konferenciji za medije jedan od novinara pitao je Entonija šta misli na to da će igrati na poziciji 'četvorke' ili čak utakmicu kretati sa klupe.

Posle drugog dela usledila je komična situacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ja? Hahahahah. Hej 'Pi' (Pol Džordž) rekli su da ću kretati sa klupe", doviknuo je Entoni Džordžu, a potom se i izvinio novinaru koji je priznao da je pitanje za "klupu" bilo nepotrebno.

Entoni je tokom cele karijere starter i još uvek se nalazi u godinama u kojim može da pruža odlične partije. Nikada nije postizao u proseku manje od 20 poena, što su uspeli još samo Majkl Džordan, Lebron Džejms i Kevin Durent.

Meto je tokom 15 godina u NBA ligi prosečno beležio 24,8 poena, 6,6 skokova i 3,1 asistenciju.

Takođe, spada u društvo trojice igrača koji su uspevali da u dve franšize postignu preko 10.000 poena (Denver - 13.970, Njujork - 10.186). To su pored njega uspeli Elvin Hejs i Karim Abdul Džabar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.