Meklaren podržava Hamiltonov način vožnje

Izvor: Blic, 08.Sep.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meklaren podržava Hamiltonov način vožnje

Ekipa Meklarena neće tražiti od Luisa Hamiltona da promeni nači vožnje uprkos lošoj sezoni u šampionatu, saopšteno je iz britanskog tima Formule 1.

"Hamilton je odličan vozač i ne verujemo da je zaboravio da pobeđuje na trkama. On svaki put izvuče maksimum i iz sebe i iz bolida. Na taj način uspeo je da osvoji titulu. Nećemo tražiti da promeni način vožnje i u potpunosti ga podržavamo", rekao je glavni inženjer Meklarena Filip Pru.

Sedam trka pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šampionata vozač Meklarena je u zaostatku od 113 bodova u odnosu na lidera Sebastijana Fetela, a sve šanse izgubio je nakon udesa na trci za Veliku nagradu Belgije.

"Hamilton je imao uspona i padova ove sezone. Očigledno da je očekivao da osvoji šampionat i sada se dodatno trudi, što ima za posledicu rizičnu vožnju. On je veoma lukav i dobar vozač, nadam se da će izdržati sve teškoće i da će se vratiti jači", rekao je Pru.

On je dodao da će Meklaren pokušati da poboljša utisak u nastavku šampionata, iako su se već okrenuli spremanju bolida za narednu sezonu.

Povezane vesti: Hamilton: Novi Meklarenov bolid nije katastrofalan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.