Mega izvukla pobedu protiv Olimpije

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega izvukla pobedu protiv Olimpije

Ekipa Mega Leksa upisala je prvu pobedu u novom izdanju ABA lige pošto je u premijernom meču sezone pred svojim navijačima u Sremskoj Mitrovici savladala Olimpiju sa 86:85 (18:25, 20:25, 29:24, 19:11).

Na poluvremenu tim Dejana Milojevića imao je čak 12 poena minusa (50:38), ali je već sredinom treće deonice uspeo da dođe do izjednačenja (55:55). Međutim, potrošena energija koštala je maldi tim Mege pa su Ljubljančani ponovo stvorili razliku.

Ipak, gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo neizvesnu završnicu u kojoj se bolje snašao aktuelni vicešamion. Pogocima sa linije za slobodna bacanja Alfa Kaba je na 20 sekundi pre kraja doneo poen prednosti Megi, a gosti u poslednjem napadu iz dva pokušaja nisu uspeli da probace loptu kroz obruč pa se kući vraćaju pognute glave.

Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz sa po 18 poena vodili su svoj tim do trijumfa, a dvocifren učinak imali su još Kaba sa 17, Tejić sa 14 i Spasojević sa 11 poena. U gostujućem timu bolji od ostlih bili su Džefeson koji je ubacio 21 i Janković koji je dodao 14 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ZMAJČEKI PALI U MITROVICI: Mega magičnim preokretom stigla do pobede protiv Olimpije

Izvor: Kurir, 29.Sep.2016

...Mega je na poluvremenu gubila 50:38, ali je u drugom poluvremenu zaigrala bolje i u samom finišu je stigla do zaslužene pobede..Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Jaramaz i Zagorac sa po 18 poena, dok je Kaba ubacio 17 U poraženoj ekipi najbolji je bio Džeferson sa 21 poenom..Autor: Kurir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.