Medvedev i Zverev se pridružili Alkarasu

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 00:38

Medvedev i Zverev se pridružili Alkarasu

Bjorn Borg, trener tima Evrope, polako gradi ekipu za ovogodišnji Lejver kup, koji je na programu od 20. do 22. septembra u Berlinu.

Karlosu Alkarasu pridružili su se Danil Medvedev i Aleksander Zverev, a tim će na kraju brojati šest članova.

Svi igrači moraju da odigraju bar jedan meč u singlu u prva dva dana takmičenja, ali ne više od dva, tokom trajanja turnira.

Svaki dobijeni meč u petak vredi jedan, u subotu dva, a u nedelju tri boda, a pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ekipa koja prva stigne do 13 bodova.

"Momci su imali neverovatan početak godine, ovo je zaista jaka prva polovina našeg tima. Oduševljen sam što imam ovakve šampione u sastavu", rekao je Borg.

Podsetimo, prethodna dva izdanja pripala su Timu Sveta, najpre u Londonu, na oproštaju Rodžera Federera od tenisa, a potom i u Vankuveru prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.