Medvedev: Ne želim bol u ramenu do kraja života

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 14:13

Medvedev: Ne želim bol u ramenu do kraja života

Danil Medvedev se opet žali na loptice kojima se igra na teniskim turnirima.

Ruski teniser je ubeđen da su one krivac za tako veliki broj povreda igrača i to je ponovio i pred polufinale turnira u Beču protiv Stefanosa Cicipasa.

Novak Đoković i brojni drugi igrači su tvrdili isto u proteklom periodu i kritikovali ATP što ne čini ništa da pomogne teniserima.

"Udarite lopticu deset puta i imate osećaj da je svaki put kad vam se vrati sve veća i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veća. Nekako sva poraste. Ne želim da osećam bol u ramenu do kraja života. Nadam se da rešenje može da se pronađe", rekao je Danil.

To je apsolutno u liniji sa onim što je ranije rekao Novak Đoković.

"Apsolutno podržavam igrače koji se žale i traže da ATP nađe rešenje za problem. Moraju da ga nađu. Nisam video da je ATP izdao bilo kakvo saopštenje o tome i to su neoprostive stvari po meni. Ne znam zašto imamo samo ćutanje sa njihove strane. Valjda će shvatiti da mora biti direktne komunikacije. Tišina neće ništa promeniti", rekao je ranije Novak.

Njih dvojica će se naredne nedelje takmičiti na Mastersu u Parizu, a moguće je da se sastanu jedino u finalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.