Mediji: Pucano na Darka Kovačevića

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Pucano na Darka Kovačevića

Grčki mediji prenose da je pucano na proslavljenog srpskog fudbalera i doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije Darka Kovačevića.

Kako piše portal "protothema.gr", nepoznati napadač je iz automobila pucao na Kovačevića u devet uveče ispred njegove kuće u Glifadi, ali ga nije pogodio.

Zapaljeni automobil napadača pronađen je u blizini aerodroma.

Kovačević je, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se, zadobio povredu kolena u pokušaju da izbegne metak, a nedugo zatim je prevezen u bolnicu.

Portal "to10.gr" otkriva detalje napada i navodi da je "čudo što je Kovačević preživeo".

Kako se navodi, napadač je bio u zasedi ispred Kovačevićevog doma i presreo ga.

Metak nije usmrtio Kovačevića, koji je ležao na zemlji i time prevario napadača koji je mislio da je uspešno izvršio svoj zadatak, piše navedeni portal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova saznanja grčke policije o pucnju upozorenja na bivšeg fudbalera

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2020, 00:07

Analizom snimaka sa sigurnosnih kamera u ulici Elpidos u Atini, u kojoj je na Božić pucano na Darka Kovačevića, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da je na mjestu napada na fudbalera postojalo još jedno vozilo. Grčka policija vjeruje da je riječ o "podršci", odnosno saučesniku ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.