Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 00:35

Mbapeov het-trik loša vest za Real Madrid?

Francuz tajanstven po pitanju budućnosti

Sigurno su navijači Real Madrida večeras sa posebnim užitkom gledali kako Kilijan Mbape rešeta Barseloninu mrežu maštajući da to isto narednih godina radi u belom dresu njihovog kluba.

Odvano se zna da je sjajni Francuz najveća želja Florentina Pereza koji ga vidi na centralnom mestu nove generacije Real Madrida. Sledeće leto deluje kao idealan momenat za to. Mbape će ući u poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godinu ugovora sa Pari Sen Žermenom. Ako ga ne produži, PSŽ će biti prinuđen da ga proda kako ga ne bi izgubio za za džabe godinu dana kasnije.

Međutim, posle večerašnje predstave sjanog Francuza, legitimno je da se svi u Parizu zapitaju zašto bi PSŽ dovodio Mesija umesto da tu astronomsku platu samo prosledi na produžetak ugovora sa Mbapeom. Večeras su svi videli šta PSŽ rizikuje da izgubi. Igrača za narednih deset godina zbog Mesija čija je karijera u padu i ostalo mu je najviše još nekoliko dobrih sezona.

Zato je Mbape odmah posle het-trika Barseloni morao da odgovara na pitanja o svojoj budućnosti. Uradio je to diplomatski…

“Dres Pari Sen Žermena mi je u srcu. Moja budućnost? Bilo bi glupo da određujem budućnost na osnovu jedne utakmice. Istina je da me zanima dugoročnija perspektiva. Uvek sam govorio da sam srećan ovde”, rekao je sjajni Francuz.

Da li je Mbape ovim izjavama malo spustio loptu i ostavio mogućnost za novi ugovor u Parizu? Možda… Videćemo kakva će biti ponuda arapskih vlasnika. Blanko ček deluje kao jedina logična ponuda. A to nisu dobre vesti za Real Madrid. Možda na kraju ovi golovi u mreži Barselone podjednako zabole i navijače Reala.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.