Mbape i Kavani spustili rampu za transfer Nejmara!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape i Kavani "spustili rampu" za transfer Nejmara!

Povrede dvojice napadača će najverovatnije "naterati" Pari sen Žermen i Nejmara da se pomire i u novu sezonu uđu kao da čitavog leta nije bilo flertovanja sa Barsom i Realom.

Saigrači iz napada su možda "pokvarili" transfer Nejmara!

Već mesecima traje saga oko odlaska Brazilca iz Pariza, "namigivao" je i Barseloni i Real Madridu da je nezadovoljan u Pari sen Žermenu, zbog čega ga Tomas Tuhel nije koristio od početka sezone, ali bi sve moglo da se promeni posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sinoćne utakmice sa Tuluzom (4:0).

Taj meč su zbog povreda napustili Edinson Kavani i Kilijan Mbape, koji su povredili butne mišiće i navodno ih čeka pauza od 3-4 nedelje...

Francuski mediji spekulišu da je to i signal Pari sen Žermenu da ne prodaje Nejmara, pošto u ekipi nemaju fudbalere koji mogu adekvatno da zamene Kavanija i Mbapea, pa će najverovatnije Brazilac ostati na "Parku prinčeva".

U odsustvu trojice najboljih napadača Pari sen Žermena "odmenio" ih je Čupo-Moting sa dva pogotka, ali je od ranije jasno da Kamerunac predvodi napad samo kada nije toliko važno,

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.