Mbape dobija 50.000.000 evra godišnje

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape dobija 50.000.000 evra godišnje


Uprava fudbalskog kluba Pari Sen Žermen pomeriće granice kako bi sačuvala Kilijana Mbapea, jednog od najboljih igrača kluba. PSŽ, koji se susreće sa potencijalnim odlaskom prve zvezde Nejmara, želi da po svaku cenu sačuva francuskog reprezentativca, zbog čega planira da mu ponudi basnoslovnu sumu novca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PSŽ dobija žestoku konkurenciju, Radonja postaje "šeik"?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019

Klub sa Veledroma bi mogao da doživi velike promene...Pari Sen Žermen je godinama neprikosnoven u Francuskoj, sve je počelo 2011. godine kada su stigli investitori iz Katara...Sada bi klub iz prestonice mogao da dobije i više nego dostojnog rivala sa kojim bi se borio za trofeje do poslednjeg trenutka...Kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.