MaxBet TIP: Oni ne žele čišćenje

Izvor: MVP.rs, 02.Maj.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Oni ne žele čišćenje

Na programu je treći meč finalne serije ABA lige.

Jučerašnji predlozi su bili dosta korektni. Dvojac Toronta je ispoštovao, dok je Šarlot doživeo debakl u Majamiju, a samim tim i naš predlog na Kembu Vokera nije uspeo. Kreće nova nedelja i nova iskušenja. Prvi ozbiljniji događaj je treća utakmica finalne serije ABA lige. Uvek ažurni i velikodušni bukmejkeri sportske kladionice "MaxBet" za danas su spremili pregršt specijala. Pored standardnih granica na poene >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << imamo i asistencije, skokove, kao i duele igrača, ili njihov zbir ukupno postignutih poena. Zaista je previše toga bilo interesantnog, a mi smo se opredelili da novac stavimo na igrače Mege, koji sigurno nemaju nameru da u finalu budu "pometlani" od aktuelnog šampiona, Crvene zvezde.

Danilo Nikolić 13.5+ (kvota 1.80)

U oba susreta je Danilo Nikolić pokazao da može itekako da namuči odbranu Crvene zvezde. Njegov ubitačan šut zadavao je aktuelnom šampionu mnogo muke. U oba dosadašnja susreta išao je dosta preko ove granice i ne vidimo apsolutno nijedan razlog da i večeras ne bude tako. Tip dana.

Nikola Ivanović 15,5+ (kvota 1.80)

Još jedan crnogorski internacionalac i reprezentativac u redovima Mege našao se na našem tiketu. Fenomenalne partije cele sezone, zvanje MVP finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, kao i dve partije sa 20+ poena u finalnoj seriji nisu nas ostavile imunim. Nikola Ivanović je pokretačka snaga Mega Leksa i u nedostatku nekolicine povređenih igrača na sebe će preuzeti gomilu šuteva. Verujemo da sa lakoćom može preko 16.

Nikola Janković i Marko Simonović 17.5- (kvota 1.95)

Poslednji par za danas je zbir poena Nikole Jankovića i Marka Simonovića. Centar Mege ima velikih problema u ovoj seriji. U napadu ne može ništa da pogodi, svaki pikenrol se završava nekim teškim šutom, a na drugoj strani, u fazi odbrane, teško kontroliše Zvezdine gorostase. Usled toga, Mega često igra s aniskom petorkom, gde se Danilo Nikolić spušta na poziciju centra. Razmišljali smo samo o njemu i minusu, ali smo ga ipak ukombinovali sa Markom Simonovićem. Zvezdin reprezentativac igra odlično u finalnoj seriji i oba puta je bio dvocifren. U prvom susretu je pokrenuo svoj tim dalekometnom paljbom, dok je u drugoj bio još bolji. Uz svo poštovanje za te partije, kao i za celu dosadašnju karijeru, mišljenja smo da neće uspeti tri partije u nizu da odigra na tako visokom nivou pa smo se odlučili da ga uparimo sa Jankovićem i odigramo minus na zbir poena njih dvojice.

Od 5. aprila, do 24. maja, svi MaxBet igrači, koji to žele, biće učesnici velike Roland Garros nagradne igre. Pobednik je igrač koji u prethodnoj nedelji bude imao najveću pogođenu kvotu, uz uslov da je odigrao najmanje četiri para na jednom tiketu, i da je jedan par promašio.

Dobitnik nagrade proglašavaće se jednom nedeljno – 12. aprila (1 dobitnik), 19. aprila (1 dobitnik), 26. aprila (1 dobitnik), 3. maja (1 dobitnik), 10. maja (1 dobitnik), 17. maja (1 dobitnik) i 24. maja (2 dobitnika) 2016. godine, u 10 časova.

Svaki dobitnik osvojiće:

1. Kartu za Roland Garros finale

2. Povratnu avionsku kartu (Beograd – Pariz – Beograd)

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od 5 do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Srećno svima!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.