MaxBet TIP: Jovo nanovo

Izvor: MVP.rs, 16.Okt.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Jovo nanovo

Novi dan je nova šansa.

Ništa nam neće pomoći ako budemo žalili i pričali kako Miro Bilan nije pogledao ka košu celu utakmicu, razvijati teorije zavere zašto nije hteo da šutira ni kada je imao priliku, već idemo pravac "MaxBet", listu u ruke i "Jovo nanovo". Za danas je u ponudi 11 različitih košarkaških liga i 10 košarkaša. Opet smo birali "granicu", a evo naših predloga:

Jure Lalić 10.5+ (kvota 1.85)

Duel u Zadru počinje od 19 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a po našem mišljenju obeležiće ga dvojica košarkaša. Jedan od njih je Jure Lalić. Stameni centar je neko ko već godinama u ABA ligi predstavlja nerešivu enigmu za odbrane. Prošlo kolo je Ciboni, za 23 minuta na terenu, postigao 15 poena. Imao je tada problem sa ličnim greškama, ali je ipak odradio lavovski deo posla u napadu. To nije pomoglo njegovoj ekipi da pobedi pa će večeras imati i dodatan motiv - prvu pobedu. Uz sve to, čini nam se da bi na terenu mogao provesti i više vremena, jer je trenutno jedini centar u timu. Više nego dovoljno da ga stavimo na tiket.

Boris Barać 10.5+ (kvota 1.70)

Čak i ako granica na Borisa Baraća ode na 11.5, a blizu je tome gledajući uplate i trenutnu kvotu, nemojte se libiti da ga stavite na tiket. On je taj drugi koji bi mogao da obeleži meč u Zadru. Barać je prethodne dve utakmice, protiv Crvene zvezde i Cedevite, odigrao dosta slabo, bio je vidno nervozan i jednostavno smo ubeđeni da će večeras ponovo biti onaj stari Barać, iz prvih par kola, prepun samopouzdanja. U prilog mu ide i odlazak Džeremaje Mesija iz MZT-a, koji je tako ostao samo sa Džošom Skotom na krilnom centru. Skot je novajlija u Evropi. Na Univerzitetu Kolorado imao je fantastične učinke, godovo dabl-dabl prosek, ali konstitucijom više podseća na centra. Malo je korpulentnije građe i sporijih nogu, što može ostaviti mnogo prostora Baraću, koji gaji takav stil igre. Lako će se košarkaš Zadra izvlačiti i pretrčavati Skota, ili šutirati za tri poena, ako ovaj odluči da ne izlazi. Možda i najsigurniji par za večeras, Boris Barać više poena.

Vanja Marinković 8.5+ (kvota 1.80)

Za kraj, tačnije za početak, jer on će igrati prvi meč dana od 17 časova, ostavljamo Vanju Marinkovića. U planu ej bilo da odigramo Stefana Sinoveca, ali da ne bi igrali sva tri igrača sa jedne utakmice, odlučili smo se za Vanju. Bek Partizana se vratio na pravi put. Nakon jedne razočaravajuće sezone, gde gotovo da nije napredovao, Marinković ponovo pokazuje sav raskoš svog talenta. Neretko je dvocifren, a u pripremama je bio jedan od najboljih u Partizanu. Dve trojke su prosek i konstanta koju očekujemo od njega, a pored toga nam treba još samo jedan pogodak za dva i jedno slobodno. A, što da ne i treću trojku?! Ako je ko kadar za to, onda je on.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.