Matijašević: Zadovoljan sam rezultatima Čukaričkog, ali igrom nisam

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:21

Matijašević: Zadovoljan sam rezultatima Čukaričkog, ali igrom nisam

Čukarički ostvario dva trijumfa na startu prolećnog dela sezone.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da je zadovoljan rezultatima ekipe na startu prolećnog dela Superlige Srbije, ali ne i igrom koju je ekipa prikazala u prve dve utakmice. Čukarički je drugi deo sezone otvorio pobedama nad Radnikom u gostima (3:0) i Železničarom kod kuće posle preokreta sa igračem više (2:1), ali Matijašević ipak ima zamerke na račun izabranika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gordana Petrića.

- Rezultatima sam zadovoljan, to je najbitnije u ovom trenutku. Igrom nisam, kao što verujem da nije ni kompletna ekipa. Šef Petrić će gledati da poradi na tome. Voleo bih da imamo i igru i rezultat, ali to nije tako lako. Ali, hoću da vidim veću želju i volju. Iskreno, Železničar nije zaslužio da izgubi na Banovom brdu, iako je bio 70 minuta sa igračem manje. I njihovom treneru bih čestitao na vođenju ekipe. Kod nas kažu skače, lud je... Pa onda je i Klop lud. Zaista, još jednom, čestitam Pančevcima na igri, na zalaganju, pokazali su kako treba da se bori za klu - rekao je Matijašević u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Matijašević nije zadovoljan jer su igrači "ušli pomalo prepotentno u utakmicu".

- To moraju da promene. Iskusni su, moraju svi da daju više, sa više agresivnosti, želje, svega, da bi ovaj klub napredovao. Ako nastavimo u ovom ritmu, bićemo kažnjeni i nećemo završiti u Evropi. Opet kažem, Petrić će se baviti svojim poslom, a mi ćemo pomagati razgovorima. Nema razloga da budu nervozni tokom meča, utakmica se igra 90 minuta, to je pokazao i poslednji susret protiv Železničara. Moraju da promene odnos prema igri, terenu, nervoza da se izbaci i da gaze kao što su činili i prethodnih godina - dodao je Matijašević.

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je pojačao nekadašnji napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, koji je došao iz Al Fejhe iz Saudijske Arabije.

- Njegov agent Ljubomir Vorkapić je razgovarao sa mnom prethodnih nekoliko dana, od trenutka kad je Pavkov uzeo papire iz Al Fejhe. Neosporni su kvaliteti ovog igrača, može da nam pomogne u borbi za Evropu, u narednih nekoliko meseci. Sve je na njemu i na šefu struke Petriću. Milan je dobar momak, kvalitetan i zahvalan igrač. Potpisali smo ugovor na godinu dana. Prošao je već deo priprema sa svojim bivšim klubom u Dubaiju, poslednje dve nedelje je ovde, trenirao je individualno. Čekamo da stigne sertifikat i potom će biti u kombinaciji za sastav tima, a do tada će već uveliko trenirati sa ekipom -  zaključio je Matijašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.