Matijašević: Imamo aktivan rezultat, treba da se nadamo

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 19:12

Matijašević: Imamo aktivan rezultat, treba da se nadamo

Sportski direktor Čukaričkog Vladan Matijašević prokomentarisao je revanš utakmicu ekipa sa Banovog brda i Olimpijakosa.

Čukarički ima aktivan rezultat posle prvog meča u kome je poražen rezultatom 3:1

A sportski direktor Matijašević smatra da tim ima šanse u revanšu, koji se igra u četvrtak na novom stadionu u Leskovcu.

"Najpre bih istakao da je ovo za Subotića, Samurovića i Stankovića prva utakmica za Čukarički. Svesno smo rizikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa našom decom. Hteli smo da „zatvorimo“ prvo poluvreme, mnogi su nam rekli da je ovde najteže izdržati uvodnih 15-20 minuta meča. Nismo izdržali i to je bio problem. Šef stručnog štaba je na poluvremenu ubacio brže igrače, što se ispostavilo kao dobro. Ali, opet, ti igrači su videli nešto. Igrali su pred 25.000 ljudi, odigrali korektno drugo poluvreme. I u prvom smo preko Subotića imali tu šansu glavom i još jednu preko Stankovića. U nastavku Ivanović je možda mogao da stigne onu loptu. Brz je teren, nismo navikli na ovakvu atmosferu",rekao je Matijašević, koji je potom dodao:

"Imamo aktivan rezultat, oni su dobar tim, ali trebalo bi da se nadamo. Da probamo u Leskovcu, pred punim tribinama, da odigramo dobru utakmicu. Mnogo klubova sa Balkana je na Olimpijakosovom stadionu izgubilo. Ne kažem da možemo ne znam šta da uradimo, ali treba da se nadamo. Naravno da ne treba da se gubi, drago mi je zbog ovih mladih igrača što su ovo videli. Mi sa novim trenerom moramo polako da hvatamo novu igru. Probao je jedan sistem, nije išlo, promenio… I to mi je drago, jer nekad treba rizikovati. Moglo je da bude 4:0 ili 5:0, da se ne lažemo, ali moglo je na kraju da bude i 3:2. Ponavljam, imao aktivan rezultat, zna se šta je Olimpijakos. Mi se ovde u drugom poluvremenu nismo obrukali, prvih 30 minuta je bilo katastrofalno. Ne znam što su se toliko uplašili, svaki dupli pas je prošao, ta njihova „zabadanja“ u dubinu su prošla, nismo dobro branili prostor", smatra Matijašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.