Matićeva slika izazvala lavinu komentara

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićeva slika izazvala lavinu komentara

Srpski reprezentativac Nemanja Matić izazvao je burne reakcije tokom vikenda kad je odbio da nosi cvet maka u sećanje na žrtve tokom Prvog svetskog rata.

Sjajni fudbaler Mančester junajteda javno je obrazložio zašto je to uradio, a sad je na zvaničnom Instagram profilu objavio je prvu sliku sa terena, a posle spornog meča protiv Bornmouta.

- Pozivanje na duh Lige šampiona 1999. godine - napisao je srpski fudbaler, a odmah ispod su počeli da se nižu komentari.

Invoking that 1999 Champions League final spirit

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Matić se opet prisetio 1999, ali ne zbog bombardovanja

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2018

Naš as uporedio Junajtedov preokret protiv Juventusa u Torinu s čudesnim obrtom u finalu Lige šampiona pre 19 godina, kada su "crveni đavoli" drugi put postali evropski prvaci...Naš reprezentativac Nemanja Matić (30), fudbaler Mančester junajteda, došao je u žižu svetske fudbalske javnosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.