Matićeva bomba ispraznila Vembli!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićeva "bomba" ispraznila Vembli!

Čelsi u prvom polufinalu FA kupa pobedio Totenhem 4:2. Nemanja Matić postigao golčinu pred kraj utakmice.

Čelsi je u finalu!

"Plavci" su na veličanstven način izborili finale FA Kup i 27. maja boriće se za, verovatno, "duplu krunu"!

Antonio Konte i njegovi puleni pobedili su Totenhem 4:2 (2:1), ekipu koja je Čelsiju glavni konkurent i u šampionskoj trci u Premijer ligi.

 Nemanja Matić stavio je tačku na prvo polufinale!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Srpski reprezentativac je jednim od najlepših golova u karijeri, a bilo ih je zaista mnogo, overio pobedu Čelsija u 80. minutu. Matić je dobio povratni pas od Edena Azara, udaljenost je bila oko 30 metara, sevnula je levica, a lopta se od prečke odbila u mrežu.

Deo Vemblija na kome su bili navijači Čelsija je pao u trans, a drugi deo stadiona, onaj koji su popunili navijači Totenhema, odjednom je opusteo. Pogodak Matića značio je i kraj nadanja za "pevce".

Izvor: Twitter

Fenomenalan meč odigrali su londonski rivali.

Da će biti uzbudljivo i zanimljivo znalo se već pet minuta. Slobodan udarac za Čelsi izveo je Vilijan, a Ugo Loris nije imao šanse. Baš kao ni Tibo Kurtoa u 18 minutu, kada je Hari Kejn, okrenut leđima golu, glavom pogodio duportan ugao za 1:1.

Vilijan je u 43. minutu iskoristio penal, ali je već u 52. Dele Ali sjajno umakao odbrani Čelsija i maestralno odreagovao na centaršut Eriksena.

Grešku je napravila i odbrana Totenhema kod trećeg gola Čelsija u 75. minutu. Svi igrači "pevaca" ušli su u kazneni prostor prilikom kornera, Azar je ostao sam na 16-17 metara, lopta se odbila do njega, usledio je "lažnjak" i precizan prizemni udarac.

Taj otškrinuo je vrata polufinala, a Nemanja Matić ih je širom otvorio pet minuta kasnije.

U drugom polufinalu, u nedelju od 18 sati, igraju Arsenal i Mančester siti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.