Matić se oglasio nakon optužbi iz kluba

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 00:10

Matić se oglasio nakon optužbi iz kluba

Srpski fudbaler Nemanja Matić oglasio se na društvenim mrežama nakon što je Ren osudio njegovo ponašanje.

Francuski klub je izdao saopštenje nakon što se Matić nije pojavio na treningu.

"Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese", saopštio je Ren.

Nedugo zatim oglasio se i Matić, koji je objasnio razloge odsustva sa treninga.

"Dragi navijači, želim da stavim tačku na sve spekulacije i da kažem da sam prošlog leta bio počašćen pozivom Rena da postanem važan deo ambicioznog projekta, kojem je bio potreban igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu mogu samo da potvrdim da je naš klub postao izuzetan zbog svih igrača, a pogotovo mladima. Nažalost, zbog moje greške, nisam uspeo da moju privatnu situaciju prilagodim profesionalnoj. Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu, u koju su išli od početka školovanja. Zato sam bio odsutan u prethodna tri dana, da bih probao da rešim ovaj veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren, gde ću zajedno sa čelnicima kluba doneti odluku o narednim koracima", objavio je Matić.

Podsetimo, Matić je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Renom, u koji je došao iz Rome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.