Matić otkrio koji saigrač mu najviše nedostaje

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020, 18:19

Matić otkrio koji saigrač mu najviše nedostaje

Teško da biste pogodili, jer ranije nije bilo priče da su bliski.

Nemanja Matić je dao intervju za klupski sajt i tom prilikom govorio o svom životu u karantinu. On je priznao da mu najviše nedostaje mlađani Aksel Tuanzebe!



"Koji saigrač mi najviše nedostaje? Aksel! Stalno smo u kontaktu, često se šalimo međusobno, na svačiji račun, ali onaj zabavni, pravi način. Cela svlačionica voli kada smo svi na okupu i na nam svima nedostaje"
, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Matić i nastavio:

"Sa svima sam u dobrim odnosima, logično, sa igračima koji su približno mojih godina imam drugačije teme, razumemo se bolje. Ali, da budem iskren, volim sve svoje saigrače. Volim da se šalimo međusobno, naročito sa Markusom Rašfordom, Lingardom, ali i sa igračima koji su mojih godina kao Mata, De Hea. Sa njima definitivno mogu bolje da se razumem nego sa Grunvudom koji je više od 10 godina mlađi od nas", rekao je Matić.

Inače, danas je stigla i nova informacija sa sastanka engleskih klubova o nastavku Premijer lige, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.