Matić odbrusio legendi: Neću valjda reći da ih mrzim?

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 12:08

Matić odbrusio legendi: Neću valjda reći da ih mrzim?

Srpski fudbaler Nemanja Matić reagovao je na izjavu Roja Kina.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, a sada stručni konsultant na jednoj televiziji, kritikovao je Srbina zbog izjave koju je dao po odlasku sa "Old Traforda" kada je istakao da će mu taj klub ostati u srcu.

Kin smatra da to nije bila iskrena poruka, pošto po njegovim rečima igrač ne može da gaji ljubav prema više klubova.

"Imam poštovanje za ono što je uradio kao igrač ali trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi da shvati da se fudbal promenio od tada. Ako sam igrao za Čelsi neću valjda reći da ih mrzim?! Hrabri ljudi su oni koji vam uživo kažu sve u lice. On je uživo prema meni uvek bio fin tako da me baš briga šta priča u javnosti. Znam šta sam napravio u karijeri srećan sam zbog toga", odbrusio mu je Matić.

Deo izjave je nekadašnji "orao" sačuvao i za osvrt na Kinovu karijeru.

"Način na koji se on ponašao na terenu i igrao je danas u 70 odsto utakmica crveni karton. Ne možete da udarate ljude na terenu dok vas snimaju kamere i gleda ceo svet", kazao je Matić i objasnio zašto je prešao u Romu.

"Iskreno, bio mi je potreban neki novi izazov jer nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram ga da bih uživao u njemu. Želeo sam da igram više i kada je stigao poziv od Žozea Murinja, bio sam siguran da sam doneo pravu odluku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.