Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić iz ličnih razloga nije nosio cvet maka na dresu

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić iz ličnih razloga na svom dresu nije nosio cvet maka - popi, koji su nosili ostali igrači na utakmici sa Bornmutom u engleskoj Premijer ligi, u znak sećanja na stradale vojnike u Prvom svetskom ratu.

Kako je preneo Dejli Mejl, Mančester junajted se nije zvanično oglasio, ali je osoba bliska klubu izjavila da je srpski fudbaler iz ličnih razloga odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da u jučerašnjoj utakmici ne nosi popi na dresu, što klub poštuje.

Njegova odluka izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, posebno jer je Matić ove godine već nosio popi na dresu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Matić iz ličnih razloga nije nosio cvet maka na dresu

Izvor: Beta, 04.Nov.2018

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić iz ličnih razloga na svom dresu nije nosio cvet maka - popi, koji su nosili ostali igrači na utakmici sa Bornmutom u engleskoj Premijer ligi, u znak sećanja na stradale vojnike u Prvom svetskom ratu.Kako je preneo Dejli Mejl, Mančester junajted se nije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.