Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić i Ivanović do januara u Čelsiju?

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je Romanu Abramoviču da u januaru želi da proda čak petoricu fudbalera, među kojima su Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

Prema navodima engleskih medija, Konte i Abramovič su razgovarali o ekipi i načinu kako da stignu do najvećih uspjeha, a posljednji razgovori bili su o imenima igrača na koje italijanski stručnjak ne želi da računa u narednom periodu.

’Plavci’ nisu dobro započeli u Premijer ligi, na posljednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << četiri utakmice nemaju ni jednu pobjedu, dok su u posljednjem kolu izgubili od gradskog rivala, ekipe Arsenala sa 3:0.

Pored Nemanje Matića i Branislava Ivanovića na spisku se nalaze Geri Kejhil, Sesk Fabregas i Oskar.

Branislav Ivanović je na 'Stamford Bridžu' od 2008, dok je Nemanja Matić prešao iz Benfike u Čelsi 2014. godine.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.