Matić: Voleo bih da Ljajić igra za novinare

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Voleo bih da Ljajić igra za novinare

Reprezentativci Srbije Nemanja Matić i Stefan Šćepović rekli su da se nadaju pobedi protiv Rusije, bez obzira što je reč o prijateljskom meču.
(FOTO: M. Antić)
Imaćemo priliku da igramo protiv zaista dobre reprezentacije. Treba maksimalno ozbiljno da pristupimo obavezama i da pokušamo da izađemo kao pobednici – rekao je Matić novinarima na okupljanju reprezentacije u Beogradu.
Srbija u petak igra u Dubaiju protiv Rusije, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << toga sledi meč protiv selekcije domaćih igrača koju su izabrali novinari. „Orlovi” će time završiti godinu posle neuspešnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Nisam mnogo gledao Rusiju u kvalifikacijama, ali imaju mnogo kvalitetnih fudbalera. Svi igraju u ruskom prvenstvu, a svi dobro znamo da je ta liga jaka, tako da nas očekuje težak meč. Nismo se plasirali na Mundijal. Svima je žao, ali treba da igramo što bolje, da se navikavamo na pobede, plasiramo se na Evropsko prvenstvo i napravimo što bolji rezultat– dodao je Matić.
On nije želeo da prognozira dokle će Rusija doći na Svetskom prvenstvu, rekavši da ima mnogo dobrih selekcija i da on nije kompetentan da daje prognoze:
Posle Rusije nas čeka meč sa selekcijom novinara. Očekujem da će tu biti mnogo igrača koji će pokušati da se dokažu selektoru i da pokažu da može da računa na njih.
U medijima se pisalo da bi za novinare mogao da zaigra i Adem Ljajić, a Matić je kazao da bi voleo da i on nastupi, jer je veći motiv igrati protiv dobrih fudbalera.
Stefan Šćepović je kazao da tim mora da igra dobro, bez obzira što su utakmice prijateljske:
U poslednje dve utakmice u godini moramo da budemo na nivou kao u prethodne dve, bez obzira što su prijateljske. Ako bude tako, mislim da pobeda neće dolaziti u pitanje. Rusija je težak protivnik, a očekujem da će i ova druga biti na visokom nivou.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Matić: Voleo bih da Ljajić igra za novinare

Izvor: Mondo, 11.Nov.2013

Nemanja Matić žali za Brazilom, ali mnogo veću pažnju poklanja događajima koji slede. Očekuje zanimljiv duel protiv..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.