Matić: Nismo se svađali, tako bi bilo još gore

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Nismo se svađali, tako bi bilo još gore

Vezni fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić rekao je da ekipa koja se sastala sa Danskom, kako je igrala, nije sposobna da pobedi ijednog protivnika.

- Nije dovoljno ovih par dana da se sve analizira, nije problem bila samo utakmica sa Danskom. Ipak, mislim da je Ekipa spremna. Mi smo profesionalci i fokusirani smo na susret sa Grčkom da odigramo što bolje. Ne gledamo juče, svaki naredni korak je najbitniji - rekao je Matić, prenosi Beta.

Vezista Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << istakao je da je svestan da nije odigrao perfektno protiv Danske i da njegova, kao i igra cele ekipe, mora da se popravi.

- Nismo se svađali, tako bi bilo još gore. Naravno, nije lako posle onoga, ali nemam pravo nikoga da kritikujem. Posle loše utakmice moram sebe da pogledam u ogledalo kako bih ispravio to u budućnosti - dodao je Matić.

Prema njegovim rečima, svi u Fudbalskom savezu Srbije moraju da reše problem u kojem je reprezentacija.

Reprezentativci Srbije i Grčke dan uoči prijateljske utakmice nisu trenirali na stadionu u Hanji, već u trening centra kluba "Platanjas". Uobičajene konferencije za novinare nije bilo, već su se igrači javnosti obratili na terenu uoči treninga.

Srbija posle utakmice sa Grčkom neće igrati do marta, kada će gostovati Portugalu u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.