Matić: Ako se nastavi ovako, nema smisla da igram

Izvor: B92, 14.Nov.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Ako se nastavi ovako, nema smisla da igram

Srpski fudbaler Nemanja Matić najavio je mogućnost povlačenje iz nacionalnog tima ukoliko se nešto ne promeni. "Uvek pokušavam da dam primer, ali pojedinci to ne žele da vide. Ako treba, neću više da dolazim. Odnos pojedinaca prema dresu reprezentacije nije adekvatan i to ne samo na utakmici već od ponedeljka kada smo se okupili. Ovako ni Mesi ne može da nam pomogne", rekao je Matić novinarima po povratku u Beograd iz Češke, posle poraza od Češke sa 4:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo puklo u taboru Orlova! Matić najavio odlazak: Pojedinci neće da slušaju, zanima me da li se ovako ponašaju u klubovima!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2015

Ko je kriv?..Puklo je u taboru fudbalske reprezentacije Srbije! Nemanja Matić javno je progovorio o neslaganju u svlačionici Orlova, toliko velikih da je najavio i mogućnost povlačenja iz reprezentacije. Međutim, Matić nije poimence naveo igrače zbog kojih se uopšte razmišlja o tako radikalnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.