Mateus: Bajern spreman na odlazak Gvardiole

Izvor: RTS, 02.Nov.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus: Bajern spreman na odlazak Gvardiole

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus kritikovao je trenera minhenskog Bajerna Pepa Gvardiolu i njegovu odluku da još ne produži ugovor.

Gvardioli ugovor sa Bavarcima ističe na kraju sezone i za sada nije pokrenuta priča o njegovom nastavku, zbog čega ga engleski mediji povezuju sa prelaskom u Čelsi ili Mančester Siti, prenosi Tanjug.
"Koji klub bi za njega bio bolji od Bajerna? Ispunjen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mu je svaki zahtev u Minhenu, ne znam šta više želi. Bajern nikada nije bio dominantniji i dostigao je novi nivo kvaliteta. Već je trenirao Barselonu, Real zbog toga ne može, dok Englezi imaju mnogo novca, ali zaostaju za Bajernom", rekao je Mateus.
Mateus, bivši fudbaler Bajerna i osvajač Zlatne lopte, ističe da klub neće biti iznenađen u slučaju da španski trener odluči da se oproba na Ostrvu.
"Ljudi iz Bajerna spremni su na odlazak Gvardiole", poručio je Mateus.
Gvardiola od 2013. godine vodi Bajern i osvojio je dve titule u Bundeslige, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope i Kup Nemačke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.