Mateo Garsija se sveti Stankoviću i Zvezdi

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 12:54

Mateo Garsija se sveti Stankoviću i Zvezdi

Argentinski fudbaler Mateo Garsija nema nameru da se vrati u domovinu i potpiše za Rasing.

Iako je ponuda Rasinga bila odlilčna za crveno-bele u ovom trenutku – 2,5 miliona dolara, Garsija je posle razmišljanja odbio Rasing.

Sada insistira da ga klub pošalje u grčki Aris, odnosno Olimpijakos koji stoji iznad celog posla i klub iz Soluna mu je "most", jer želi da ostane u Evropi, prenosi Sportski žurnal i objašnjava.

"Na snazi je i svojevrsna osveta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Garsije Zvezdi i Stankoviću što se našao u grupi onih na koje se ne računa ozbiljno. Nije ga briga što je ponuda iz Grčke manja za klub, a kako sada stoje stvari možda će crveno-beli morati da je prihvate i budu na finansijskom gubitku", navodi isti izvor.

Olimpijakosov plan je da Garsija ostane u Arisu godinu dana i onda se preseli u Pirej, što je Argentincu bolja opcija od Rasinga.

Problem je samo što Grci ne planiraju da ponude ni približne uslove kao Rasing, a Zvezda hoće da vrati uloženih 2,2 miliona evra koliko je platila Garsiju Las Palmasu.

Saga se nastavlja...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GARSIJA SE SVETI DEKIJU I ZVEZDI, A CRVENO-BELI NE BRINU! Argentinac odbio ponudu iz domovine, ali MILIONI stižu?!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2020

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija  nema nameru da se vrati u Argentinu i potpiše za Rasing.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.