Masvidal pecnuo Kovingtona: Tu je da se bori sa zvezdom

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 22:30

Masvidal "pecnuo" Kovingtona: Tu je da se bori sa zvezdom

Horhe Masvidal i Kolbi Kovington boriće se kao glavni događaj na predstojećem UFC 272.

UFC 272 se održava 6. marta u "T Mobile Areni" u Las Vegasu i glavna borba će biti okršaj Horhea Masvidala i Kolbija Kovingtona.

Njih dvojica su bili timske kolege u "American Top Team" da bi nakon toga usledila velika svađa, Kolbijev odlazak iz ATT i sada su gotovo neprijatelji.

"Glavni razlog zbog kog je Kolbi ovde je što može da se bori sa velikom zvezdom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da preuzme zasluge. Njegovu borbu nikada nije gledalo 500.000 ljudi, a svi znaju koliko sam ulaznica ja prodao. Zbog toga će naša borba biti glavna borba večeri, jer sam ja velika zvezda", rekao je Masvidal, a prenosi MMAJunkie.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.